НАЧИН  НА ДОСТАВКА И СРОК

За да пристигне вашата поръчка на точния адрес и в срок е необходимо да попълните коректно всички задължителни полета във формата за поръчки. Важно е да посочите мобилен телефон, за да потвърдите поръчката си и в последствие куриера да се свърже с вас. В деня на разноса ще получите SMS с номера на вашата товарителница, име и телефон на куриера, който ще ви достави пратката и стойността на наложения платеж.

Всички доставки се извършват от куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Всяка пратка се изпраща с опцията “Преглед – виж преди да платиш наложения платеж и приемеш пратката”. 

Стойността на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка до офис на куриерска фирма Eконт – 6,50 лв., до офис на куриерска фирма Speedy – 4,50лв. или до посочен от вас личен адрес 6,50лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ НАД 80.00 ЛВ. Поръчките с безплатна доставка се доставят само до офис на Speedy. Срока на доставката е 2-3 работни дни от датата на поръчката.


Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 17.00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота. Срокът за доставка на поръчки, направени след посочените часове, се удължава с един работен ден. 


Доставките до адрес на клиента се извършват само в работни дни, без събота, неделя и официални празници.
Посочените срокове важат за всички населени места с офис на куриера. За населени места обслужвани по график срока е до 3-5 работни дни.


При извънредни обстоятелства и независещи от Logicbg причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени, като клиентът своевременно ще бъде уведомен.


Ако не е в състояние да изпълни заявка, Logicbg поема отговорността да се свърже с клиента и да го информира.


Освен ако не съществува изрична договорка с КЛИЕНТА, logicbg не поема отговорност за рискове, свързани с продуктите и услугите, след предаването им на куриерската фирма.


logicbg ще опакова подобаващо продуктите и ще осигури предаването на придружаващите го документи.


Доставката се счита за изпълнена, когато е налице подпис на КЛИЕНТА при получаване на документа за транспорт, доставен от куриера.